Regn

Low road/Gregory Thielker Low road/Gregory Thielker
Complete stop/Gregory Thielker
Above and below/Gregory Thielker
McGrath/Gregory Thielker
Until Now/Gregory Thielker
Vortex/Gregory Thielker

Idag sken solen och jag och Johnny hjälptes åt att bära ut möbler och dynor och göra rent på balkongen. Blogginläggets titel "Regn" har alltså ingenting med min dag att göra utan har mer att göra med de här oljemålningarna av Gregory Thielker.

Jag tycker väldigt mycket om dem. Att vara på väg någonstans genom vind och regn medan vattnet på vindrutan formar vackra mönster känns romantiskt ... poetiskt.

Jag tycker att regn och åska är otroligt mysigt när jag är inomhus eller befinner mig i ett skyddat läge ... som i en bil.  Dessutom medför solsken fler krav på oss människor än vad regn gör. Det är när solen skiner som man ska skynda sig att komma ut och göra saker hela tiden. Regn är kravlöst.

Etiketter: konst

Kommentera gärna: