Ritar lite ...

Ibland tecknar jag planlöst. Händerna vill göra något medan jag sitter och tittar på tv. Idag blev det  så här. Personen kanske är en man ... men det kan också vara en kvinna. Lustigt att mina planlösa, omedvetna bilder av ansikten ändå får drag av mitt eget ansikte. Det ser inte riktigt ut som mig men jag ser likheterna.

Etiketter: teckningar

Kommentera gärna:

  • Maria at inredningsvis • 26 mars 2014 22:06:58
    Haha woww vilken talang du har :) jag gick tecknar kurs förra veckan....KUL är det att skapa på papper och inte bara via dator.

    Ha en fin dag

    LOVE Maria at inredningsvis - <a href="http://inredningsvis.se/gardiner-5-tips-snygga-fonster/">inredning</a> it's, Swedish for decor :)
  • Tack så mycket Maria. Det värmer i tecknarhjärtat. Ha en bra dag du med :)

    26 mars 2014 22:32:22