Favoriter för kroppen

Jag fyller på mitt förråd av hår- och kroppsvårdsprodukter. Min hud mår bra av Desert Essences kokosdoftande kräm. Desert Essences shampo och balsam är toppen för mitt slitna hår och efter duschen brukar jag alltid ta en liten klick soft curl hårkräm i hårtopparna.  

Det är naturliga ingredienser, helt vegan ... inget skit alltså ...  Tyvärr funkar inte Desert Essences deodoranter så bra för mig. Jag tycker att jag luktar lite funkigt i armhålorna på kvällen trots noggrant smörj så den här gången ska jag testa dr.organics deodorant. Jag kan inte använda antiperspirant eller "vanlig" deo längre. Det kliar och svider. De innehåller ämnen som inte är bra för någon.

Soft Curls hårkrämen köpte jag på veganlife.se och övriga grejer klickade jag hem från bodystore.com. Det blir en hel del shoppande på nätet för mig eftersom affärerna nära mig är proppade med sånt jag inte vill ha.  Hoppas det blir bättre ...  in the future.

Etiketter: tips prylar kroppsvård

Kommentera gärna: