Kärlek under ett paraply

Det här är den andra teckningen som jag gjorde på kärlekstemat. Den föreställer min lilla familj, Johnny, Olivia och jag.  Fast jag måste erkänna att vi aldrig går ut och går i regnet tillsammans, vi äger inte något gult paraply och jag tar definitivt inte på mig en sån ful jacka i verkligheten. Johnny är i alla fall lite nöjd över omfånget på sin tecknade ryggtavla.

Etiketter: teckningar

Kommentera gärna:

  • sofia • 19 mars 2014 11:42:28
    Vad fint. Såg direkt att det var ni <3 Prova gå ut i regnet ngn dag. Det är himla skönt. De flesta håller sig inne så då blir man ensam i spåret :)
  • Tack :) I Stockholm är det nog en bra strategi eftersom det alltid är mycket folk i farten annars. En vanlig vardag i Gävle är det hyfsat folktomt ändå ... och så är jag lat förstås ... och väldigt fryssen av mig ... och så är regn en bra ursäkt för att få mysa i soffan.

    19 mars 2014 12:56:49