Räven Sniffer och hunden Tinni

Jag blir lycklig av att se lyckliga djur. De här underbara bilderna hittade jag genom Djurens Rätt och deras facebooksida. Fotografen Torgeir Berge och hans hund Tinni mötte en räv i skogen. Idag är hunden Tinni och räven Sniffer bästa vänner. Nu jobbar Torgeir Berge tillsammans med den norska organisationen NOAH för att hjälpa rävarna genom att arbeta mot pälsindustrin.  Fler fina bilder finns på NOAH's hemsida, på Bored Panda och på Torgeir Berges facebooksida.

Jag vill säga hurra för min syster Veronika som manifesterade mot Lodjursjakten i Gävleborg. Årets licensjakt på lodjur i Gävleborg stoppades, åtminstone tillfälligt,  eftersom Djurens Rätt överklagat Naturvårdsverkets beslut om att tillåta jakt på sex djur.

Etiketter: djur

Kommentera gärna:

  • Kajsa • 13 mars 2014 17:47:43
    Så himla gulliga bilder!
  • Ja verkligen! Önskar att jag var där i skogen tillsammans med de två goa lekkamraterna.

    13 mars 2014 20:02:08