Hemma

Ibland känns den grå himlen avslappnande och mörkret inomhus mysigt. Idag känns det dystert men jag vädrar blå himmel och vår bakom molnen.

Jag tänder några lampor. Det blir inte ljusare men köket känns gladare ändå. Jag äter ett gäng mandariner och tar en kapsel D-vitamin. Det lär vara viktigt för oss nordbor med extra D-vitamin. Jag köper på nätet eftersom vegetabiliskt framställda D-vitaminer inte finns i någon affär nära mig.

Jag köper inte prylar så ofta längre eftersom jag inte har plats och eftersom jag har det mesta jag behöver.  Men jag tycker om att shoppa när jag väl gör det. Igår var jag på stan och kollade in bokrean, lite sent, jag vet. Jag hittade ingen bok men jag hittade en tvålpump på Åhléns som jag var tvungen att köpa. Den gamla tvålpumpen i blåvitt porslin läcker diskmedel ur pipen hela tiden och nu ska den få ett nytt liv som vas.

Den nya tvålpumpen som jag ska använda som pump för diskmedlet har en härlig form. Jag blir helt enkelt väldigt förtjust i saker ibland och just nu råkar det vara en tvålpump.

Etiketter: hemma prylar

Kommentera gärna: