Alien love

Det hör inte till vanligheterna att jag ritar i illustrator. Att arbeta med vektorbaserad grafik begränsar mig. Jag gillar nog inte att tänka på motivet i form av objekt och banor.  Men jag tänkte att en utomjording  inte skulle vara någon större utmaning och det blev en söt alien som under en visit på jorden blir förälskad i en dammsugare.

Min inspiration till teckningen baseras på en verklig händelse. Men verkligheten är mer grym. En vacker sommardag kom en obehaglig utomjording och försökte stjäla vår Olivia som låg och solade i farstun. Det hela slutade lyckligt eftersom jag turligtvis hade dammsugaren till hands. Kavat, som jag är, slängde jag dammsugaren i magen på otäckingen, ströp hen med slangen tills hen bad om nåd. Dra lärdom av detta. Vid oväntat besök ha alltid dammsugaren nära och var redo att använda den.

Etiketter: teckningar illustrator

Kommentera gärna: