Sitting at the edge

Sitting at the edge of a cold tin roof
As day fades into silver
Warm breeze through a frozen cloud
And from whithin I shiver

Sänder kärlek till gallbjörnarna som lider i fabriker i Vietnam, till alla björnar som tvingas att roa turister, till alla inspärrade björnar på zoo, till alla utrotningshotade björnar i Arktis och alla andra vänner i päls som inte får leva ett värdigt liv.

Idag fick jag ett brev från organisationen WSPA som handlade om björnarnas lidande i fabriker i Vietnam. WSPA behöver stöd för att kunna stänga ner dessa fabriker. Vill du veta mer kan du gå till WSPAs hemsida och vill du stödja WSPA i deras arbete kan du också klicka på bannern bredvid mina inlägg.

Det känns bra att de har 90-konto så att man vet att de kontrolleras av Svensk Insamlingskontoll.  Jag skänker mindre summor ibland. Oftast till WSPA och Djurens rätt. Någon gång till Djurrättsalliansen, Forska utan djurförsök och till Greenpeace. För mig känns det lite bättre i hjärtat när jag gör det.  För, som en av mina två kloka systrar sa en gång, ... "Man ska hjälpa, om man kan".

Kommentera gärna: