Digital konst

C Decker/ Regarding Desire/ Digital Art 3D C Decker/ Regarding Desire/ Digital Art 3D
C. Decker/ Sew Tiny / Digtal Art 3D
C. Decker / Bottle Collector / Digital Art 3D
C. Decker / Bikerack / Digital Art 3D

Chyntia Decker arbetar med digital konst i 3D. Hennes bilder är så fina. Jag tycker speciellt mycket om den översta bilden som heter "Regarding desire" med mannen som förgäves väntar på ett samtal, fiskarna som längtar efter vatten,  hunden som inte når till benet och katten som hoppfullt stirrar in i ett litet hål i väggen.

 

Vill ni se mer av hennes bilder så har hon en hemsida som heter Curious3D. Chynthia Decker säljer, såsom jag också gör, konsttryck på society6. Jag tror jag ska köpa hennes bild "Regarding desire" när jag bestämmer mig för att klicka hem lite konst.

Etiketter: konst

Kommentera gärna: