Her name is Misery Pain

Den här målningen som jag gjorde för några år sedan kommer med en liten tafflig dikt som jag hittade på nu.  

Darkness glows beneath my skin
I smell the poison from within
But you are all the same, my game
Fear my name, I'm Misery Pain

Hon är otäck, fröken Misery Pain. Men jag tycker om henne ändå ... lite grann. Hennes plastiga, något serietecknaraktiga utseende och hennes onda blick. Hon är blodig och svettig, galen och farlig.

Etiketter: målningar
  • Elin (huldas byrålåda) • 17 februari 2014 19:22:23
    Hej! Du ställde en fråga inne på min blogg och jag har svarat dig där, men jag klistrar in svaret här också ifall du inte tittar tillbaka. Och nu när jag har tittar runt lite här inne så tycker jag absolut att du borde lita på din förmåga! Du har en jättefin sida och jag gillar dina bilder. (och kul att du bor i närheten och har en gymnasielärarutbildning precis som jag )

    "Jätteroligt att du är här och hittar något som inspirerar dig! Och vad bra att du fixar punkt ett och två. När det gäller punkt tre så är det ju absolut den svåraste. Jag hamnar där fortfarande ibland, men jag tycker att det blir lättare och lättare med tiden att komma tillbaka till någon slags tro på sig själv. När jag började kunde jag knappt tänka tanken på att kalla mig själv konstnär, men idag gör jag det utan att tveka. Ju mer man vågar och kastar sig ut, desto tuffare blir man."

  • Tack så mycket. Jag blir så glad över att få svar. Såg inte förrän nu att du även svarat här inne på min blogg också. Jag hittade faktiskt tillbaka till din kommentar på din sida tidigare idag. Tack för uppmuntrande ord också.

    17 februari 2014 23:06:27