Lillrummet

Så här såg min tavelvägg ut en solig sommarkväll 2013.  Vissa tavlor har jag bytt ut nu och tavelväggen växer. Lillrummet är Johnnys och mitt kontor. Det är också min "ateljé" samtidigt som det fungerar som tv/gameroom. Det är trångt men mysigt.

Den här dagen var det välstädat, vilket det oftast är, eftersom jag kan vara manisk när det gäller att ha ordning omkring mig.

Jag sitter ofta vid datorn och grejar. Det blir många kaffepausar i soffan framför någon favoritserie (och det är många).

Ibland, som idag, gör jag flera saker samtidigt. Dricker kaffe och snusar, ritar med akvarellpennor, klipper och klistrar och tittar på webbtv. Ska spela lite tvspel senare också (Spelar "Last of us" för andra gången ... ett bra äventyrsspel.)

Det ringer på dörren och det är mamma som kommer och hälsar på med mumsiga hjärtformade bakelser. Ännu mer kaffe i magen blir det.

Imorgon får ni se resultatet av dagens klippa, klistra  och rita.

Etiketter: teckningar hemma

Kommentera gärna: