Kära tomte

Jag målade denna bild förra julen. Idag tänkte jag ändra den lite, skriva ut den och sätta upp den på väggen. Men nu har jag lekt med tomten och hans pudding i timmar. Alldeles för lääänge ...

Jag målar ögonen blå. Fint. Men jag vill ha en annan färg på bakgrunden ...

Grön bakgrund. Jo, men då vill jag nog ha de gulbruna ögonen igen ... Jag kanske ska prova med min favoritfärg, blått, som bakgrund.

Ja! Blått, blått ... och jag ändrar till blå ögon igen. Hmmm ...  Jag vill ha ett annat mönster. Jag letar bland de mönster som jag redan har gjort och hittar blombuketter. Inte tillräckligt juligt. Jag lägger ett nytt mönster med granar i ett lager ovanpå blommorna.

Jag ändrar färg igen. Blågrå. Jag skulle kunna fortsätta i all evighet men det är inte roligt längre och därför ber jag Johnny att välja en färg. Johnny tycker bäst om den blågrå. Nu hänger kära tomten på väggen.  Äntligen.

Etiketter: teckningar photoshop

Kommentera gärna: