Rum i grått och rum i färg

Jag brukar ta foton på lite ditt och datt här hemma eftersom det ofta är här jag är och här jag trivs. Visst önskar jag att soffan vi köpte en gång inte alls skulle kännas så stor och tråkig eller, vilket är värst, vara full med dun av plågade fåglar. Jag vill aldrig mer köpa dunkuddar, dunjacka eller dunsoffa.

Jag önskar också att tapeterna, som jag satte upp när vi flyttade in, inte var av standard tristvariant. Tyvärr måste mattorna tåla kattklös och Johnnys jättehögtalare stör mig fortfarande eftersom de är fula och tar mycket plats.

Men soffan står där. Mattorna duger. De grå tapeterna krockar inte med färgerna jag gillar och de fula högtalarna låter mäktiga när man tittar på film. Dessutom har jag piffat till dem med vit dekorplast.

Istället för gigantiska trälådor står står där gigantiska sockerbitar. På en av högtalarna har jag skurit ut ett mönster i dekorplasten. Mönstret skar jag ut innan jag satte på den. Det är ett petigt jobb men jag är en pedant med ofattbart tålamod.

Etiketter: hemma

Kommentera gärna: